Jag brinner för träning och hälsa vid graviditet!

Mina böcker

Stark, glad, mamma

Nu är min nya bok här.
Från en dag till en annan blir du förälder. Det kan upplevas som enormt omvälvande. Plötsligt finns det en människa i ditt liv som är helt beroende av dig på ett sätt som ingen varit tidigare. Den känslan kan vara på fantastisk och skrämmande på samma gång. Men en sak är säker, det blir annorlunda.
Det här är en bok till dig som har tankar och frågor kring träning efter att du fött barn. Det spelar ingen roll om du tränat innan du blev gravid eller tänker dig en förändring efter att du har fött. Det här är en bok som kommer att inspirera dig och din familj till ett hälsosammare liv. För träning, oavsett ambition, till psykiskt välmående, vi blir gladare och mår bättre.
Om du har tränat tidigare behöver du förstå din nya situation, både vad gäller kropp, knopp och omgivning, för att återkomma igång med träningen. 
För dig som inte tränat så aktivt tidigare, kan träningen bli det som gör att du orkar mer och mår bättre. Boken innehåller träningsprogram som du kan tillämpa var du än befinner dig. Boken innehåller också beskrivningar av de förändringar som kroppen genomgår efter en graviditet och förlossning, detta för att du ska förstå vad som händer och hur du ska tolka signaler när något eventuellt inte är som det ska.

Helhetsbetyg 4 – Mycket bra
”…lättilgänglig och inspirerande, den passar både förstagångsmammor och omföderskor och funkar lika bra oavsett om man är nybörjare inom träning eller van att träna sedan tidigare.”
BTJ-häftet nr 22, 2021
Lektör Carola Forslund

Exakt vad jag behövde!
”Kompetent och välskriven med en massa träningstips och hur man kan vara aktiv efter förlossningen. Och bra kosttips. Den handlar verkligen om äkta livsglädje.”
Johanna
Recension i Bokus 2021-10-15

Klicka här och maila mig följande uppgifter
Vilken bok du beställer och hur många.
Namn och leveransadress
Pris 225 kr/styck inkl moms.
Porto och hanteringsavgift tillkommer.
Skriv Bokbeställning i ämnesraden.

Du får sedan en bekräftelse via mail med ett beställningsnummer.
Betalning för privatpersoner görs i förskott via Swish eller banköverföring – uppgifterna kommer i mailet.
Företag betalar mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar. Fakturan läggs i paketet.
Frakt på 36 kr tillkommer liksom en hanteringsavgift på 25 kr. 

Eller beställ din bok på Akademibokhandeln, Bokus eller AdLibris.

Stark, glad, gravid

Stark glad gravid


Succéboken som sålts i mer än 25 000 exemplar!
Nu i 4:e omarbetade version med många nya tillägg!

Ur innehållet: 
Vad kan jag träna som gravid? 
Hur kommer jag igång efter förlossningen? Vilken mat får jag äta? 
Stark, glad och gravid är den kompletta hälsoboken med träningsprogram, hälsotips och matidéer för hela graviditeten i en tredje, uppdaterad upplaga. 
Boken är utökad med ännu mer råd, information och övningar kring hållnings- och stabilitetsträning och hur man kan träna magen, både medan den växer och efter förlossningen. 
Kapitlet med mattips och recept är skrivet av dietisten och matskribenten Lotta Brinck. Profylaxgruppens Anna Frisk har bidragit med ett kapitel om avspänning och förlossningsförberedelse. 
Stark, glad, gravid vänder sig till dig som väntar barn och till alla som arbetar med gravida och nyförlösta.