Jag brinner för träning och hälsa vid graviditet!

Mina böcker

Klicka här och maila mig följande uppgifter
Antal böcker du beställer
Namn och leveransadress
Pris 199 kr/styck inkl moms.
Porto och hanteringsavgift tillkommer.
Skriv Stark, glad, gravid i ämnesraden.

Du får sedan en bekräftelse via mail med ett beställningsnummer.
Betalning för privatpersoner görs i förskott via Swish eller banköverföring – uppgifterna kommer i mailet.
Företag betalar mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar. Fakturan läggs i paketet.
Frakt på 36 kr tillkommer liksom en hanteringsavgift på 25 kr. 

Eller beställ boken på Bokus eller AdLibris

Stark, glad, gravid

Stark glad gravid


Succéboken som sålts i mer än 25 000 exemplar!
Nu i 4:e omarbetade version med många nya tillägg!

Ur innehållet: 
Vad kan jag träna som gravid? 
Hur kommer jag igång efter förlossningen? Vilken mat får jag äta? 
Stark, glad och gravid är den kompletta hälsoboken med träningsprogram, hälsotips och matidéer för hela graviditeten i en tredje, uppdaterad upplaga. 
Boken är utökad med ännu mer råd, information och övningar kring hållnings- och stabilitetsträning och hur man kan träna magen, både medan den växer och efter förlossningen. 
Kapitlet med mattips och recept är skrivet av dietisten och matskribenten Lotta Brinck. Profylaxgruppens Anna Frisk har bidragit med ett kapitel om avspänning och förlossningsförberedelse. 
Stark, glad, gravid vänder sig till dig som väntar barn och till alla som arbetar med gravida och nyförlösta. 

Stark, glad, mamma

Snart kommer min nya bok.

Från en dag till en annan blir du förälder. Det kan upplevas som enormt omvälvande. Plötsligt finns det en människa i ditt liv som är helt beroende av dig på ett sätt som ingen varit tidigare. Den känslan kan vara på fantastisk och skrämmande på samma gång. Men en sak är säker, det blir annorlunda.
Det här är en bok till dig som har tankar och frågor kring träning efter att du fött barn. Det spelar ingen roll om du tränat innan du blev gravid eller tänker dig en förändring efter att du har fött. Det här är en bok som kommer att inspirera dig och din familj till ett hälsosammare liv. För träning, oavsett ambition, till psykiskt välmående, vi blir gladare och mår bättre.
Om du har tränat tidigare behöver du förstå din nya situation, både vad gäller kropp, knopp och omgivning, för att återkomma igång med träningen. 
För dig som inte tränat så aktivt tidigare, kan träningen bli det som gör att du orkar mer och mår bättre. Boken innehåller träningsprogram som du kan tillämpa var du än befinner dig. Boken innehåller också beskrivningar av de förändringar som kroppen genomgår efter en graviditet och förlossning, detta för att du ska förstå vad som händer och hur du ska tolka signaler när något eventuellt inte är som det ska.

Utdrag ur Stark, glad, mamma.

Före och efter förlossningen
Du kanske undrar varför det finns med i en träningsbok och skälet är att du ska lära dig att tolka de signaler som kroppen ger och förstå varför. Det går olika fort för mammor att återhämta sig och därför måste du själv lära dig signalerna. Då kan du börja bygga din träning baserat på dina förutsättningar och din situation. Texten varvas med tips, råd och bilder på lämplig träning.
Dags att börja träna
När kan jag börja träna? Vad är de vanligaste frågorna och problemen när nyblivna mammor börja träna? Hitta din motivation. Träningsprogram som omfattar andning, hållning, bäckenbotten, knipövningar, bål, kondition och rörlighet. Bland annat. 
Kosten
Jill Holmström har skrivit ett kapitel om kost för kropp och knopp. Utan pekpinnar visar hon på enkla och konkreta sätt för att  du, ditt barn och din partner ska få de bästa förutsättningarna att må bra.
Intervju med en personlig tränare
Jag är så glad att Fredrik Devoto, som arbetat som PT i över 15 år ville dela med sig av sina erfarenheter och råd. Han tränar dagligen nyblivna mammor och har en pragmatisk och spännande syn på träning. Och så är han klok och rolig. 

Ja, håll mig uppdaterad när den nya boken Stark, glad, mamma kommer.

Klicka här och maila mig. Skriv Stark, glad, mamma i ämnesraden.